Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Жовтень » 5 » Перераховано плату за абонентське обслуговування по КП "ЩТЕК"
07:07
Перераховано плату за абонентське обслуговування по КП "ЩТЕК"

      Повідомляємо, що з 01.10.2020 плату за абонентське обслуговування по КП "ЩТЕК" перераховано з урахуванням зміни витрат складових структури плати, зокрема зміни тарифних ставок працівників, повязаних зі зміною прожиткового мінімуму, та зниження кількості споживачів послуги з постачання теплової енергії.

  Згідно ЗУ "Про житлово-комунальні послуги", постанови КМУ від 21.08.2019 №808 "Про встановлення граничного розміру плати за абонентське обслуговування у розрахунку на одного абонента для комунальних послуг, що надаються споживачам багатоквартирних будинків за індивідуальними договорами" всі абоненти (населення) повинні здійснювати щомісячно, протягом 12 місяців,  плату за абонентське обслуговування, яка з 01.10.2020 згідно розрахунків КП "ЩТЕК" складає 21,93 грн. (з ПДВ) за квартиру.

  Плата за абонентське обслуговування передбачена для відшкодування витрат виконавця комунальної послуги, пов’язаних з укладенням договорів про надання комунальної послуги, здійсненням розподілу обсягу спожитих послуг між споживачами та стягненням плати за спожиті комунальні послуги.

      Раніше вищезазначені витрати входили в структуру тарифу на опалення, та у зв'язку із змінами у законодавстві, з 01.05.2019 винесені та сплачуються споживачами окремо.

Структура витрат та розрахунок плати за абонентське обслуговування.

 

Просмотрів: 196 | Додал: Kpstek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar