Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Серпень » 2 » Повідомлення, щодо намірів КП «ЩТЕК» змінити тарифи
08:46
Повідомлення, щодо намірів КП «ЩТЕК» змінити тарифи

Повідомлення,

щодо намірів КП «ЩТЕК» змінити тарифи повним переглядом

на теплову енергію, її транспортування, постачання, послугу з постачання теплової енергії

Керуючись п.2 розділу 2 Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 № 130, комунальне підприємство «Щастинська теплова енергетична компанія» доводить до відома споживачів інформацію про намір змінити тарифи повним переглядом на теплову енергію, її транспортування, постачання, послугу з постачання теплової енергії.

КП «ЩТЕК» здійснює діяльність згідно тарифів затверджених військово-цивільною адміністрацією м. Щастя в кінця грудня 2020 року, рівень рентабельності яких на сьогоднішній день складає близько 85%.

До 30.09.2021 діють наступні тарифи на теплову енергію, послугу з постачання теплової енергії:

  • для  населення                      – 1035,59 грн/Гкал (з ПДВ);
  • для  бюджетних установ      – 1035,59 грн/Гкал (з ПДВ);
  • для  інших споживачів          – 1035,59 грн/Гкал (з ПДВ).

         Крім того, значно зменшився корисний відпуск теплової енергії споживачам, з 41835,48 Гкал/рік до 33476,58 Гкал/рік, змінюються умови оплати праці на підприємстві, амортизація основних засобів в бік збільшення. Все це у значній мірі вплинуло на ріст собівартості одиниці послуги, та призвело до збиткової діяльності.

Порівняльний аналіз зміни основних витрат.

Зміни тарифів.

Структура тарифів на теплову енергію та на послугу з постачання теплової енергії.

У зв’язку з вищезазначеними факторами, для приведення тарифів до законних вимог, для уникнення збитковості при наданні послуг, виникла необхідність повністю переглянути діючі тарифи на теплову енергію, її транспортування та постачання, послугу з постачання теплової енергії.

Зауважуємо, що протягом дії тарифів може здійснюватися їх коригування-перерахунок у зв’язку із зміною окремих складових, вартість яких змінилася з причин, які не залежать від ліцензіата (суб’єкта господарювання).

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються до 12.08.21 у письмовому вигляді за адресою: 91480, Луганська обл., Щастинський р-н., м. Щастя, вул. Донєцкая, 36, приймальня; або на електрону адресу kpstek@ukr.net. Всі звернення, із зазначенням контактних даних відправника, будуть розглянуті та надані відповіді.

                                                                                                                    Адміністрація КП «ЩТЕК»

Просмотрів: 230 | Додал: Kpstek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar