Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Жовтень » 12 » Про укладення публічних індивідуальних договорів приєднання про надання послуг з постачання теплової енергії
10:36
Про укладення публічних індивідуальних договорів приєднання про надання послуг з постачання теплової енергії

Комунальне підприємство «Щастинська теплова енергетична компанія» повідомляє про укладення публічних індивідуальних договорів приєднання про надання послуг з постачання теплової енергії, згідно порядку визначеного Законом України «Про житлово-комунальні послуги».

          Публічні договори приєднання з індивідуальними споживачами у багатоквартирному будинку вважаються укладеними, якщо протягом 30 днів з дня опублікування їх текстів на сайті органу місцевого самоврядування або виконавця послуг, співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з виконавцем комунальної послуги. Для переходу на нові договори чинним споживачам не потрібно надавати жодної додаткової інформації або робити щось додатково.

Температурний графік роботи теплової мережі.

Типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії.

Інформація по багатокварним житловим будинкам, в яких КП "Щастинська теплова енергетична компанія" є виконавцем послуги з постачання теплової енергії.

 

Просмотрів: 159 | Додал: Kpstek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar