Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Жовтень » 19 » Шановні власники (співвласники) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення
07:51
Шановні власники (співвласники) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення

Шановні мешканці міста Щастя, які мешкають в багатоквартирних будинках – власники (співвласники) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення!

     Відповідно до Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» витрати оператора зовнішніх інженерних мереж на обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку (їх складових частин) відшкодовуються споживачами відповідної комунальної послуги, а також власниками (співвласниками) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення та/або гарячого водопостачання у такій будівлі, шляхом сплати виконавцю комунальної послуги внесків на обслуговування та заміну вузла комерційного обліку.

     Для укладання договору про надання послуги з обслуговування та заміни вузлів комерційного обліку теплової енергії просимо Вас звертатися до КП «ЩТЕК» за адресою: м. Щастя, вул. Донєцкая, буд. 36. При собі необхідно мати копії наступних документів:

- паспорта або документа, що його замінює;

- картки (довідки) фізичної особи-платника податків про присвоєння ідентифікаційного номеру (ІПН);

- документа, що підтверджує право власності або користування приміщенням.

Просмотрів: 224 | Додал: Kpstek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar