Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Червень » 23 » Встановлено внески за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії
09:03
Встановлено внески за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії

На виконання ЗУ «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» розпорядженням військово-цивільної адміністрації м. Щастя від 12.06.2020 №85 «Про встановлення внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії» по всім багатоквартирним житловим будинкам міста було встановлено внески за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії для споживачів послуги з теплопостачання та власників (співвласників) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення.

Розрахунковим періодом для оплати встановлених внесків є квартал.

Згідно п. 4. ЗУ «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» вузли комерційного обліку належать на праві власності власнику (є спільною сумісною власністю співвласників) будівлі.

Згідно Методики «Визначення розміру внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку та їх розподілу між споживачами комунальних послуг, власниками (співвласниками) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення та/або гарячого водопостачання», абоненти послуги з теплопостачання та власники (співвласники) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення в одній будівлі, сплачують однакові внески за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії, які відповідно є спільною сумісною власністю.

Встановлені внески буде нараховано кожний квартал по житловим будинкам, в яких вже встановлено загальнобудинкові прилади обліку теплової енергії. В тих житлових будинках для яких внески встановлено, але прилад (и) обліку не змонтовано, нарахування внесків буде здійснюватися після встановлення такого приладу (ів).

 

Розпорядження військово-цивільної адміністрації м. Щастя від 12.06.2020 №85 «Про встановлення внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії».

Розміри внесків.

 

Просмотрів: 244 | Додал: Kpstek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar